نشست صمیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با مدیران و کارکنان حوزه آموزش

۱۸ آبان ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۶ کد : ۹۹ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
نشست صمیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با مدیران و کارکنان حوزه آموزش

نشست صمیمانه کارکنان و مدیران حوزه آموزش و فارغ التحصیلان با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر در سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد، در این جلسه دکتر محمدحسین پورمحمدی ضمن خیرمقدم به کلیه همکاران از زحمات و تلاشهای آنان در پیشبرد اهداف علمی مجموعه‌ی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر  تقدیر و تشکر نمود و برای آنان موفقیت و تندرستی آرزو نمود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با تاکید بر استقلال دانشکده ها خاطر نشان کرد: براساس استاندارد های موسسات آموزش عالی کلیه امور آموزشی، دانشجویی و پژوهشی دانشجویان باید در دانشکده های مربوطه انجام گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه خانه دوم تمام کارکنان که مسئولیت اجرایی این دانشگاه را برعهده دارند بیان کرد: بخش عظیمی از اوقات ما در دانشگاه برای انجام امور محوله گذرانده می شود پس باید سعی کنیم با دلسوزی، همدلی، در فضایی صمیمی فعالیت کنیم و در کلیه امور تکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری در سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید به خاطر پتانسیل های ویژه که از جنبه نیروی انسانی در اختیار دارد باید در عرصه تولید علم و ارائه خدمات به ارباب رجوع گوی سبقت را از آن خود نماید.

دکتر پورمحمدی با تاکید بر اینکه ایجاد فضای علمی آموزشی مناسب و پر نشاط از خصوصیات یک دانشگاه خوب است گفت: باید امکانات رفاهی مناسب فراهم شود تا کارکنان، اساتید و  دانشجویان براحتی در کمال آرامش به کسب علم و دانش بپردازند.

ایشان در ادامه در خصوص حضور بیشتر مدیران گروه در دفتر گروه جهت انجام امور اموزشی دانشجویان تاکید کرد.

در ادامه این مراسم معاونین محترم آموزشی و دانشجویی به بیان نقطه نظرات خود در زمینه امور آموزشی و فارالتحصیلی دانشجویان پرداخته و در پایان ریاست دانشکده فنی و مهندسی نمایه ی فرآیند فراغت از تحصیل دانشجویان در طی نیمسال آخر تحصیلی را ارائه نمود.