به منظور توسعه صنعت توریسم و گردشگری

کارگروه ویژه گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر تشکیل شد

۱۸ آبان ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۸ کد : ۹۸ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
کارگروه ویژه گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، دکتر احمدرضا عمانی اظهار کرد: با توجه به وجود آثار و ابنیه تاریخی بسیار در شهرستان شوشتر و ثبت جهانی برخی از آنها، همچنین طبیعت بکر و زیبا، رودخانه های فراوان و سایر جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری این شهرستان، تشکیل کارگروه ویژه گردشگری از ملزومات توسعه صنعت توریسم و گردشگری محسوب می شود.

وی تصریح کرد: بر همین اساس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با بهره گیری از متخصصین رشته های باستان شناسی و تاریخ اقدام به تشکیل کارگروه گردشگری با هدف توسعه تعاملات اجتماعی و فرهنگی، معرفی فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی ، و شناساندن بیشتر آثار تاریخی و باستانی شوشتر نموده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر پیرامون برنامه های این کارگروه اذعان داشت:
راه اندازی تورهای علمی تحقیقاتی در خصوص سازه های آبی، تورهای اکوتوریسم و طبیعت گردی، تورهای فرهنگی و اجتماعی، تورهای استان گردی از مهمترین برنامه های این کارگروه است.

وی یادآور شد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده و وجود امکانات رفاهی در این واحد دانشگاهی نظیر هتل، سالن های ورزشی، استخر سرپوشیده، سونا، جکوزی و... اولین تور دو روزه علمی، تخصصی گنجینه های آب و سازه های آبی با هدف فراهم نمودن زمینه های تحقیق در خصوص علوم آب، باستان شناسی، و ... پذیرای اعضای هیات علمی سراسر کشور در آذرماه خواهد بود.