کسب عنوان موفق ترین رده بسیج در استان خوزستان توسط دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۰ کد : ۷۷ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
کسب عنوان موفق ترین رده بسیج در استان خوزستان توسط دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، در ششمین جشنواره استانی مالک اشتر سپاه حضرت ولی عصر(عج)، به عنوان موفق ترین رده بسیج در استان خوزستان برگزیده و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد، محمود زمانی مسئول بسیج دانشجویی واحد شوشتر گفت: این افتخار در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف کلی ریاست سازمان بسیج در وضعیت و عملکرد سال ۹۴ به عنوان موفق ترین رده گروه جهادی بسیج در سپاه حضرت ولی عصر (عج) به دست آمده است.

وی افزود: بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، هر ساله فعالیت های چشمگیر در اردوهای جهادی، حضور در برنامه های مختلف فرهنگی و ورزشی، پژوهشی، آموزشی، کرسی های آزاد اندیشی، نشست های سیاسی و مراسمات مذهبی داشته است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گفت: بدیهی است این موفقیت مرهون تلاش و همت ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر پورمحمدی، معاونان و مدیران بسیجی این واحد دانشگاهی و یکایک بسیجیان عزیز و خدوم آن رده می باشد، اینجانب برخود لازم میدانم از مجاهدت های بی وقفه و مخلصانه این عزیزان تقدیر و تشکر نمایم، ان شاءالله این افتخار در سالهای آتی نیز حفظ گردد.

گفتنی است جشنواره استانی مالک اشتر با حضور سردار شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) و دیگر مسئولان لشکری و کشوری در سالن اجتماعات سپاه حضرت ولی عصر(عج) برگزارشد.