جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۷ کد : ۷۶ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر برگزار شد.
جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد، به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی، این دانشگاه اقدام به برگزاری یک جلسه توجیهی با حضور دانشجویان در مقاطع مختلف نمود.

در این جلسه توجیهی که در محل مسجد باقرالعلوم(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر برگزار شد،  ریاست واحد، معاونان و مدیران دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی و نیز دانشجویان ورودی جدید  در مقاطع مختلف و رشته های گوناگون  حضور داشتند  که طی این مراسم دانشجویان جدیدالورود با آیین نامه های آموزشی، دانشجویی و پژوهشی این دانشگاه آشنا شدند.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر دارای درجه جامع با 210 عضو هیات علمی تمام وقت و حدود 130000 مترمربع فضای آموزشی و بیش از 120 رشته دانشگاهی و تعداد 8000 دانشجوی فعال در مقاطع مختلف کاردانی تا دکتری می باشد.