برگزاری مسابقات ورزش همگانی به مناسبت هفته تربیت بدنی در واحد شوشتر

۲۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۳ کد : ۷۵ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
برگزاری مسابقات ورزش همگانی به مناسبت هفته تربیت بدنی در واحد شوشتر

رئیس تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از برگزاری مسابقات ورزش همگانی دانشجویان همزمان با هفته تربیت بدنی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد، مهدی دلاوران اظهار کرد: به منظور آشنایی دانشجویان دانشگاه با تجهیزات جدید ورزش های همگانی در حاشیه برگزاری این مسابقات غرفه های ورزشی دایر خواهد شد.

وی افزود: در این غرفه ها جدیدترین تجهیزات ورزشی کشور که زیر نظر متخصصین علوم ورزشی ارائه شده است در معرض نمایش قرار خواهد گرفت.

دلاوران ادامه داد: در کنار برگزاری این نمایشگاه کارگاه هایی نیز به منظورآشنایی دانشجویان دانشگاه در رابطه با تغذیه و چگونگی استفاده صحیح از ادوات ورزشی نیز برگزار می شود.

همچنین وی اظهار کرد: این مسابقات در دو بخش خواهران و برادران در رشته های طناب زنی، بارفیکس، روپایی، مکعب روبیک، شنا سوئدی، فوتبال دستی و فریزبی برگزار می گردد که استقبال خوبی هم صورت گرفته است.

گفتنی است به نفرات برتر هر رشته جوایزی اهدا خواهد شد.