کیانی‌نیا:

۱۹ رشته جدید به رشته‌های پردیس دانشگاهی گتوند اضافه شد

۲۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۴ کد : ۷۲۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از تلاش برای جذب ۱۹ رشته جدید و اضافه شدن به دفترچه انتخاب واحد برای پردیس دانشگاهی گتوند خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شوشتر، رضا کیانی‌نیا در نشست با حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و فرمانداری گتوند از تلاش برای جذب ۱۹ رشته جدید و اضافه شدن به دفترچه انتخاب واحد برای پردیس دانشگاهی گتوند خبر داد و گفت: این در حالی است که ظرفیت و فضا برای انتقال رشته‌های جدید وجود ندارد؛ اما این کار با تلاش بسیار رخ داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر افزود: در این دانشگاه تلاش زیادی برای افزایش رشته در پردیس گتوند صورت گرفت؛ اما تقاضای ما تأمین مکان و در اختیار گذاشتن فضایی مناسب است؛ چراکه ساخت و ساز برای دانشگاه امکان‌پذیر نیست.

حسین اسدی‌پور فرماندار و حجت‌الاسلام اسماعیل اسدپور امام جمعه گتوند هم با ترسیم و توضیحی از وضعیت شهرستان گتوند به نقش پررنگ دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه پرداخته و به بیان برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود پرداختند.