دیدار نوروزی منتخب مردم شوشتر و رییس واحد شوشتر با رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۶ کد : ۷۰۳ خبر تصویری اخبار دانشگاه
نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی و رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر به مناسب فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و سال نو با رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرنگار آنا، در این دیدار که در دفتر رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان برگزار شد طرفین راه کار‌های توسعه هر چه بیشتر واحد شوشتر را بررسی کردند.

سهراب گیلانی نماینده مردم شوشتر و گتوند در این دیدار با تاکید بر اهمیت مراکز آموزش عالی در رشد و توسعه جامعه گفت: برای توسعه دانشگاه‌ آزاد اسلامی شوشتر باید بر اساس نیاز و ظرفیت‌های موجود اقدام کرد و در این مسیر از پتانسیل نیروهای توانمند بهره گرفت.

او خواستار ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه و صنعت شد و گفت: تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در سایه همکاری صنعت و دانشگاه شکل می‌گیرد و باید از این مهم غافل نبود.

بررسی مسائل مختلف واحد شوشتر خصوصا تبدیل به احسن زمین چهل هکتاری این واحد دانشگاهی از مباحث مطرح شده در این جلسه بود.