مراسم کاشت نهال به یاد شهیدان برگزار شد

۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۳:۲۸ کد : ۷۰۲ خبر تصویری اخبار دانشگاه
مراسم کاشت نهال به یاد شهیدان برگزار شد
مراسم کاشت نهال در روز بزرگداشت شهدا به یاد شهیدان با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر رضا کیانی نیا در مراسم کاشت نهال به یاد شهیدان که هم‌زمان با روز بزرگداشت شهدا در محوطه اداری دانشگاه برگزار شد، ضمن گرامیداشت این روز گفت: تمام دستاوردهای انقلاب اسلامی و فضای آرام و امن امروزمان بی‌شک مدیون ازخودگذشتگی شهدا و فداکاری‌های تمام ایثارگران است.

وی با بیان اینکه شهیدان به معنای واقعی مقرب درگاه الهی هستند، افزود: اگر در مناسبت‌ها و مراسم گوناگون از شهدا یاد می‌کنیم و در برابر عظمت کار آن‌ها به خود نهیب می‌زنیم به این دلیل است که در برابر بزرگی کارهای آنان مدیون هستیم و کمترین وظیفه ما در قبال آن‌ها زنده نگاه داشتن یادشان است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر افزود: امروز نیز به مناسبت گرامیداشت روز شهدا، به نام و یاد شهید گرانقدر کرمی که فرزند ایشان از کارکنان این واحد دانشگاهی می باشد به نیت آن شهید والامقام درختی غرس شده است تا ضمن پاسداشت آن عزیز گامی در جهت سالم‌سازی محیط برداریم.