نشست هم‌اندیشی حجت‌الاسلام خسروپناه با مدیران گروه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۲ کد : ۶۸۶ خبر تصویری اخبار دانشگاه

نشست هم‌اندیشی عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با مدیران گروه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان (شوشتر و دزفول اندیمشک و شوش) در واحد شوشتر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، نشست و هم اندیشی علمی در خصوص ارائه راهکار در انتخاب موضوعات رساله و پایان نامه در مقاطع تحصیلات تکمیلی و کاربردی کردن آنها در حل مسائل جامعه در بین رشته های علوم انسانی با حضور حجت‪‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد شوشتر برگزار شد.

دکتر خسروپناه در این نشست با تأکید بر اینکه اساتید و خبرگان دانشگاه ها ضمن مشارکت در تعالی رشته های علوم انسانی سعی کنند که در تکمیل موضوعات فرآیندی در نرم افزار پژوهشیار اهتمام ویژه ای داشته باشند.

در ادامه همکاران هیات علمی نیز در خصوص توسعه و مشارکت مجلات علمی را از سازمان مرکزی و همچنین تشکیل یک بانک اطلاعاتی قوی در خصوص فعالیتهای پژوهشی حاصل از فعالیتهای موضوعات و کارهای صورت گرفته در مقاطع تحصیلات تکمیلی را خواستار شدند.