پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت هفته وحدت و ۱۳ آبان

۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۴ کد : ۶۴۲ خبر تصویری اخبار دانشگاه

رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در پیامی، هفته وحدت و گرامیداشت ۱۳ آبان را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد، متن پیام تبریک دکتر حسن براتی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خجسته سالروز میلاد پیامبر عظیم الشان اسلام، حضرت محمد مصطفی (صو امام جعفر صادق (عرا به عموم مسلمین جهان و مردم شریفشهرستان شوشتر تبریک میگویم.

در حالی به استقبال از این روز فرخنده میرویم که اهانت مدعیان دروغین آزادی بیان به رسول اکرم (صو حمایت رییس جمهوری فرانسه از ایناقدامات کام مسلمانان جهان را تلخ کرده که ضمن محکومیت این اقدام شنیع لازم است از فرصت این میلاد پربرکت برای بیان خصلتها و سیرهآن پیامبر رحمت استفاده کنم و در شرایطی که امکان برگزاری جشنهای حضوری نیست در رسانههای جمعی و اجتماعی به مقام آن حضرتارادت ورزیم.

امسال شاهد تقارن این میلاد شریف با ۱۳ آبان و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان خط امام هستیم، روزی که هر سالتجلیگر مبارزه ملت ما با استکبار جهانی است.

چهره استکبار روز به ‌روز بیشتر برای مردم ما آشکار میشود و در انتخاباتِ درحال برگزاری آمریکا شاهد رسوایی مدعیان پیشرفت و تمدن ازجانب هر ۲ نامزد انتخابات هستیم.

این روز بزرگ را گرامی میداریم و از خدای متعال خواستارم با ریشهکنی بیماری‌ کرونا زمینه پاسداشت این ایام الله در مقاطع بعدی فراهم شودو شاهد عزت روزافزون اسلام و غلبه مستضعفان عالم بر مستکبران باشیم.

حسن براتی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر