بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در محکومیت توهین فرانسه به پیامبر اسلام (ص)

۰۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۸ کد : ۶۴۱ خبر تصویری اخبار دانشگاه
بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در محکومیت توهین فرانسه به پیامبر اسلام (ص)

اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر درپی توهین کشور فرانسه به ساحت نورانی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بیانیه ای صادر کردند.

متن این بیانیه به شرح زیر است :

یریدون لیطفئوا نورالله بافواههم والله متم نوره ولوکره الکافرون

سخنان سخیف، توهین آمیز و جسارت به ساحت قدسی پیام آور مهر ورحمت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم توسط رئیس جمهور فرانسه برای چندمین بار ثابت کرد که تعریف مدعیان دروغین حقوق بشر و سردمداران و سیاست بازان تفکر مادی گرایی از حقوق بشر فقط تامین منافع سیاسی و خواسته های شیطانی و ظالمانه خود علیه ادیان و آرمانهای الهی و انسانی است .

اینگونه تبلیغات علیه مقدسات بیش از یک میلیارد ونیم مسلمان با هدف دین هراسی و مبارزه با تفکرناب توحیدی صورت می گیرد و نشان از ضعف و زبونی دشمن و آغاز موج اسلام خواهی و عدالت خواهی و بیداری و توجه مردم جهان به فطرت و حقیقت ذاتی خود، و به بن بست رسیدن تفکر لیبرال دموکراسی در جهان است .

ما جامعه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر این اقدام رذیلانه را محکوم می نماییم واز همه حاکمان کشورهای اسلامی می خواهیم که همراه با ملتهای مسلمان خود اقدامی انقلابی و عاجل بعمل آورند .

به همه مردم کشورهای اسلامی و پیروان ادیان توحیدی سایر کشورهای جهان بویژه اندیشمندان و عالمان و فرهیختگان توصیه می کنیم زمینه های وحدت و تعامل بین ادیان ابراهیمی را فراهم سازند وبرای حاکم شدن فضائل اخلاقی بر محور تفکر توحیدی در زندگی فردی و اجتماعی بشر امروز گامی موثر بردارند.