حذف و اضافه واحدهای درسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه آموزشیار تا ۲۴ مهرماه ادامه دارد

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۹ کد : ۶۲۸ خبر تصویری اخبار دانشگاه
حذف و اضافه واحدهای درسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه آموزشیار از 19 مهرماه آغاز و تا 24 مهرماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حذف و اضافه واحدهای درسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول 1400-1399 از 19 مهرماه آغاز شد و تا 24 مهرماه ادامه دارد.

لازم است دانشجویان مطابق زمان بندی اعلام شده و بنا به استان محل تحصیل خود در جدول زیر، در روزها و ساعات تعیین شده به سامانه آموزشیار مراجعه و برای حذف و اضافه واحدهای درسی خود اقدام کنند.

جدول زمان بندی حذف و اضافه نیمسال اول (ویژه واحدهای مجری سامانه آموزشیار) به شرح زیر است: