برگزاری مسابقات طراحی المان های شهری در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۱ کد : ۶۱۶ خبر تصویری اخبار دانشگاه
برگزاری مسابقات طراحی المان های شهری در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

مسابقات طراحی المان های شهری شوشتر روز گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با انتخاب طرح های برگزیده به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار آنا، روز گذشته داوری مسابقات  طراحی المان شهری و نمایشگاه توانمندی های دانشجویان که توسط  دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر و با همکاری شهرداری و دفتر نظام مهندسی شوشتر برگزار شده بود به کار خود پایان داد.

گفتنی است مراسم بررسی و داوری المانهای شهری با حضور رییس و معاونین دانشگاه، اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری شوشتر برگزار شد

این مسابقه با هدف ایجاد زیبایی بصری، معرفی منطقه از نظر فرهنگی، تاریخی و گردشگری در طراحی المان‌های شهری شد.

استفاده از توانمندی دانشجویان و استعدادهای جدید و ایده های نو از اهداف اعلامی این مسابقات بود

این المان ها با محوریت و موضوعات فرهنگ و هنر ملی، نمادهای مرتبط با معماری بومی منطقه ای، هویت اسلامی ایرانی، نوآوری و خلاقیت، شهری پویا و بانشاط توسط هیئت داوران مورد بررسی قرار گرفت.

در این مسابقات المان های طراحی شده از سوی محمد زبیدی، مرتضی بنده زاده، محمد مهدی وفادار، پریا کایدانی ، محمد کایدانی ، مهدی لمسی و اسد حاجیوند از سوی هیئت داوران به عنوان طرح های برگزیده انتخاب شدند‌.