رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر اهانت به ساحت پیامبر اسلام را محکوم کرد

۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۷ کد : ۶۱۳ خبر تصویری اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر اهانت به ساحت پیامبر اسلام را محکوم کرد

دکتر حسن براتی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، متن پیام دکتر براتی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیامبر خاتم، بهانه آفرینش و رحمت للعالمین، ارجمند‌ترین انسان روی زمین از ازلیت تا ابدیت، خورشید روشنگر و رهنمون همه بشریت به سوی خوبی‌هاو پاکی‌هاست. پیامبری که با مکارم اخلاقش کامل‌ترین دین خدا را در ضمیر مشتاقان و خواهندگان کوثر فیاض معارف آسمانی نشاند و بر قلب حق جویان دامن دامن معنا و معنویت روانه ساخت.

اندیشمندان منصف غرب همواره بر جایگاه رفیع و تلاش‌های آن رسول عقل و مهربانی در تعالی فرهنگ بشری تاکید کرده‌اند، چنانچه متفکر و نویسنده بزرگ انگلیسی برنارد شاو می‌نویسد: "جهان امروز در اوج نیاز خود به مردی با تفکرات محمد است به نظر من اگر وی امروز زمام امور جهان را بدست می‌گرفت در حل مشکلات ما موفق بوده و صلح و سعادتی را که بشر در پی آنست را تامین خواهد کرد."

بی‌شک اسائه ادب به پیامبر مهربانی، فخر آفریدگان و اکمل آدمیان به هر قصد و نیّت و با هر بهانه و ابزار و امکانی که باشد محکوم و مذموم است و نشانی از بی‌اخلاقی جهالت آمیز دشمنان است.

بدین‌وسیله با محکوم کردن اقدام مغرضانه و کینه توزانه مجله «شارلی ابدو» در اقدام موهن چاپ کاریکاتور «رسول اعظم» که موجب رنجش خاطر مسلمانان جهان شد اعلام می‌داریم؛ دین سراسر حکمت و رأفت اسلام نه با این تلاش‌های بی‌مقدار و نه با تندروی گروهی منحرف به ظاهر مسلمان خدشه نمی‌پذیرد و خالق دو جهان یاریگر دین خود و دین باوران خواهد بود.

رجاء واثق داریم جامعه جهانی خصوصاً جامعه مسلمین در مقابل این حرکت تفرقه انگیز با خردورزی و عقلانیت نیات پلید و شوم تفرقه افکنان و هتاکان مزدور استکبار را نقش بر آب خواهند ساخت.

حسن براتی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر