حضور خادمان حرم رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۱۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳ کد : ۵۸۹ خبر تصویری اخبار دانشگاه
حضور خادمان حرم رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

خادمان حرم رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار آنا، در آستانه ولادت باسعادت امام رضا (ع)، ظهر امروز خدام حرم مطهر رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر حضور یافته و با حمل پرچم گنبد حرم مطهر حضرت امام رضا (ع)، فضایی سرشار از عطر رضوی را ایجاد کردند.

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد شوشتر با قدردانی از حضور خدام حرم رضوی در دانشگاه آزاد شوشتر، گفت: حضرت امام رضا (ع) برکت کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

دکتر حسن براتی با اشاره به اینکه دانشگاه از برنامه فرهنگی استقبال می‌کند، گفت: حضور پرچم گنبد مطهر حرم امام هشتم موجب خیر و برکت در شهرستان و دانشگاه آزاد شوشتر است.

اجرای صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) و مولودی‌خوانی از اهم برنامه‌های اجرا شده در این مراسم بود.

همچنین در پایان این مراسم توسط خادمان حرم رضوی از همکاری دکتر براتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر تقدیر به عمل آمد.