آزمون تستی آنلاین کلیه دروس مقاطع کاردانی، کارشناسی، دامپزشکی

۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۳ کد : ۵۸۸ خبر تصویری اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

1- با توجه به تغییر تاریخ امتحانات، جهت اطلاع از زمان برگزاری امتحانات حتما نسبت به دریافت و مشاهده "کارت ورود به جلسه آزمون" خود در سامانه آموزش واحد (سیدا) اقدام نمایید.

2- دانشجویان گرامی، قبل از شروع آزمون تستی آنلاین، فایل راهنمای تصویری مربوطه را از ایــنـجــــــا دانلود و مشاهد نمایید.

*** ضمنا می توانید فایل PDF راهنمای شروع آزمون تستی آنلاین را نیز از ایــنـجــــــا دانلود و مطالعه نمایید.

3- اساتید محترم، قبل از طرح سوالات آزمون تستی آنلاین، فایل راهنمای تصویری مربوطه را از ایــنـجــــــا دانلود و مشاهده نمایید.

4- دانشجویان گرامی جهت شرکت در آزمون تستی آنلاین حتما نسبت به پرداخت بدهی خود به امور شهریه و صندوق رفاه اقدام نمایید.

اساتید و دانشجویان محترم جهت ورود به آزمون تستی آنلاین سیدا، بروی دکمه زیر کلیک نمایید.

لیست شماره تماس های پشتیبانان فنی واحد شوشتر

نام                 شماره تماس