آزمون شفاهی آنلاین کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی

۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۱ کد : ۵۸۳ خبر تصویری اطلاعیه ها

1- با توجه به تغییر تاریخ امتحانات، جهت اطلاع از زمان برگزاری امتحانات حتما به "کارت ورود به جلسه آزمون" خود در سامانه آموزش واحد (سیدا) مراجعه نمایید.

2- آزمون های آنلاین مانند کلاسهای آنلاین (مجازی) برگزار می شود و " نام کاربری" و "رمز عبور" شما همان "نام کاربری" و "رمز عبور" ورود به کلاسهای آنلاین است.

3- حتما قبل از شروع آزمون آنلاین، فایل راهنمای اتصال به آزمون آنلاین را از  ایــنـجــــــا دانلود و مطالعه نمایید.

4- دانشجویان گرامی، لیست دروس اساتید و اطلاعات آزمون آنلاین- شفاهی 14 تیرماه 1399 را از ایــنـجــــــا دانلود نمایید.

دانشجویان گرامی، لیست دروس اساتید و اطلاعات آزمون آنلاین- شفاهی 15 تیرماه 1399 را از ایــنـجــــــا دانلود نمایید.

دانشجویان گرامی، لیست دروس اساتید و اطلاعات آزمون آنلاین- شفاهی 16 تیرماه 1399 را از ایــنـجــــــا دانلود نمایید.

دانشجویان گرامی، لیست دروس اساتید و اطلاعات آزمون آنلاین- شفاهی 17 تیرماه 1399 را از ایــنـجــــــا دانلود نمایید.

دانشجویان گرامی، لیست دروس اساتید و اطلاعات آزمون آنلاین- شفاهی 18 تیرماه 1399 را از ایــنـجــــــا دانلود نمایید.

دانشجویان گرامی، لیست دروس اساتید و اطلاعات آزمون آنلاین- شفاهی 19 تیرماه 1399 را از ایــنـجــــــا دانلود نمایید.

اساتید و دانشجویان محترم جهت ورود به آزمون آنلاین، روی لینک زیر کلیک نمایید.

5- اساتید و دانشجویان محترم جهت شرکت در آزمون های آنلاین، نیاز است تا نرم افزارهای پیش نیاز (Firefox, Flash Player- Firefox, Adobe Connect) را بر روی لپ تاپ، کامپیوتر و یا تلفن همراه هوشمند خود نصب نمایید.

6- در صورت استفاده از رایانه، سیستم باید به وب کم و میکروفون مجهز باشد.

لیست شماره تماس های پشتیبانان فنی واحد شوشتر

نام                                 شماره تماس