پیام تسلیت رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۶ کد : ۵۸۲ خبر تصویری اخبار دانشگاه
پیام تسلیت رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با صدور پیامی بیست و پنجم شوال سالروز شهادت رئیس مذهب تشیع، حضرت امام جعفر صادق (ع) را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر متن پیام تسلیت دکتر حسن براتی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بیست و پنجم شوال سالگرد فراق ششمین اختر تابناک ولایت و امامت، رئیس مکتب تشیع و سالروز شهادت آن امام همامی است که در ترویج آیین اسلام و مذهب شیعه جان و مال و تمام زندگی خویش را صرف این راه مقدس نمود.

امام جعفر صادق (ع) در عصر خویش با جهاد علمی و تربیت شاگردان بیشمار و نشر فرهنگ ناب اسلامی، شبهات و انحرافات ایجاد شده در آن زمان را از بین برد، درس آموزی از مکتب امام صادق (ع) محدوده زمانی و مکانی ندارد و در همه تاریخ جغرافیایی انسان گسترده است.

اینجانب شهادت شیخ الائمه، امام جعفر صادق (ع) را به محضر مقدس منجی عالم بشریت حضرت ولیعصر(عج) و شیعیان ارادتمند آن امام همام خصوصاً همکاران شریف و ولایتمدار و مومن تسلیت عرض می نمایم و امیدوارم با الهام از سیره و زندگی سراسر درس و سخنان گهربار این امام رئوف و بزرگوار، پیرو واقعی مکتب ایشان باشیم.

حسن براتی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر