تاریخ برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر اعلام شد

۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۴ کد : ۵۷۷ خبر تصویری اخبار دانشگاه

برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸  دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

با توجه به دستورالعمل صادره از دبیرخانه هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان امتحانات پایان ترم جاری به شرح ذیل برگزار می گردد:

• امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸  مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی به صورت برخط (آنلاین) شفاهی با حضور ناظر آموزش و استاد در محل واحد دانشگاهی و بدون نیاز به حضور دانشجویان در واحد محل تحصیل، از تاریخ ۹۹/۳/۲۹  لغایت ۹۹/۴/۱۹ برگزار می گردد.
  • امتحانات نیمسال دوم دروس گروه معارف اسلامی،  آشنایی با دفاع مقدس و عمومی (زبان فارسی و زبان انگلیسی) مقاطع کاردانی و کارشناسی رشته های پزشکی، غیر پزشکی و دکترای عمومی دامپزشکی از تاریخ ۹۹/۴/۱۳  لغایت ۹۹/۴/۱۹  به صورت برخط (آنلاین) برگزار خواهد شد.
  • امتحانات پایانی نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸ مقطع کاردانی و کارشناسی( به جزء دروس گروه معارف اسلامی، دفاع مقدس و عمومی)  از تاریخ ۹۹/۵/۴ لغایت  ۹۹/۵/۲۸ در روزهای شنبه تا سه شنبه (به جزء روزهای تعطیل رسمی) برگزار می گردد.
  • شایان ذکر است در صورت صدور مجوز برگزاری حضوری امتحانات توسط مدیریت بیماری کرونا استان، تمام برنامه ریزی پیشنهادی بر آن اساس ( تعجیلا و تاخیرا ) اصلاح خواهد شد.
  • دروس عملی و بخش عملی دروس عملی-نظری نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸  به صورت فشرده در بازه ۹۹/۴/۲۱ لغایت ۹۹/۴/۳۱ برگزار و ارزیابی می گردد.

ضمنا ترم تابستان سال تحصیلی ۹۹-۹۸  از تاریخ ۹۹/۴/۲۸  و در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هر هفته برنامه ریزی می شود.

جدول زمانبندی امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

1399/06/20

حضوری

توضیحات:

• با توجه به تغییر تاریخ امتحانات، جهت اطلاع از زمان برگزاری امتحانات حتما به کارت ورود به جلسه آزمون خود مراجعه نمایید.
  • آزمون های مجازی مانند کلاسهای غیر حضوری (مجازی) برگزار می شود. ضمنا نام کاربری و رمز عبور آزمون آنلاین هم همان نام کاربری و رمز عبور کلاسهای آنلاین می باشد.

• اساتیـــــــد و دانشجویـــــــان محترم جهت شرکت در آزمون های غیر حضوری،  نیاز است تا نرم افزار های پیش نیاز (Firefox, Flash Player- Firefox, Adobe Connect) را بر روی لپ تاپ، کامپیوتر و یا تلفن همراه خود نصب نمایید.

تبصره: در صورت استفاده از رایانه، سیستم باید به وب کم و میکروفون مجهز باشد.