پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت روز روابط عمومی

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۲ کد : ۵۶۲ خبر تصویری اخبار دانشگاه
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت روز روابط عمومی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در پیامی، روز ملی ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی فعالان و دست اندرکاران صدیق و سختکوش حوزه روابط عمومی تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر حسن براتی در این پیام آورده است؛ نامگذاری ۲۷ اردیبهشت‌ماه به نام « روز ارتباطات و روابط عمومی» بیانگر اهمیت و جایگاه والای روابط عمومی بوده و در حقیقت فرصت ارزشمندی برای تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‏های صادقانه سخت کوشان عرصه روابط عمومی است.

خدمات ارزشمند و کوشش خردمندانه دست‏اندرکاران حوزه ارتباطات و روابط عمومی که در جهت ایفای خطیر اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی و تسهیل خدمت رسانی گام بر می‏دارند قابل تقدیر است‪.‬

بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون حوزه روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است.

اینجانب، فرارسیدن این روز را به تمامی تلاش‌گران فرهیخته عرصه آگاهی‌بخشی، روابط‌عمومی به خصوص همکاران ارجمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهینت عرض کرده و برای فعالین این عرصه در راستای ایفای وظایف و رسالت ذاتی‌شان، توفیق و سربلندی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

حسن براتی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر