پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر بمناسبت لیالی قدر

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۷ کد : ۵۶۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر بمناسبت لیالی قدر
رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت لیالی قدر و شهادت حضرت علی (ع) پیامی را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، در متن پیام دکتر حسن براتی آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ماه مبارک رمضان، ماه رحمت، مغفرت و برکت فرصتی به وسعت عالم هستی برای مومنان و همه بندگان خداوند ایجاد کرده است تا در این ماه ضیافت الله بیش از پیش بر تهذیب نفس و بازنگری در اعمال و رفتار خود، بر فضیلتها و داشته ها بیفزایند و از کج روی ها و پلشتی ها تبری جویند.

به راستی امام علی (ع) این یگانه مرد و همراه روزهای سخت پیامبر اکرم (ص)، الگو و آینه تمام نمای سبک زندگی اسلامی و انسانی است که هم در زندگی شخصی و هم به عنوان رهبر جامعه عدالت را تمام و کمال معنا و برابر ظلم و ستم ایستادگی کردند و دفاع از حقوق مردم را مقدم بر هر چیزی می دانستند.

مسلما توجه جامعه ما به ویژه جوانان و دانشگاهیان به سیره زندگی شخصی، سیاسی و اجتماعی امام علی (ع) گمشده ای است که عمل به آن کلید حل بسیاری از مشکلات و نابسامانی های امروز ما است؛ مردانگی، افتادگی، آزادگی، دفاع از حقوق افراد جامعه، قانونمداری، توجه ویژه به مستمندان و فقرا، حفظ حرمت و کرامت انسانی، ساده زیستی، کمک به خلق الله، رعایت اخلاق و عدالت ویژگی های بود که امیر مومنان به زیبایی به آن جامعه عمل پوشاندند.

اما آنچه که لازم است دانشجو و دانشگاهیان عزیز ما در آن تدبر ویژه داشته باشند اهتمام امیر المومنین به علم آموزی جوانان است. پیامبر اکرم (ص) چه نیکو در توصیف علی (ع) فرمودند: « انا مدینه العلم وعلی بابها».
مولایمان به کرات در موقعیت های گوناگون جوانان را در مسیر زندگی و تعلیم به تقوا و پاک دامنی، تقویت اراده، استفاده از فرصت جوانی، بزرگ منشی، وجدان اخلاقی، تجربه اندوزی و رعایت آداب معاشرت و دوستی در زمان کسب علم دعوت کرده اند و پسندیده است که دانشجویان، دانش پژوهان و استادان ما بیش از پیش نسبت به این ویژگیهای نیک انسانی توجه عملی داشته باشند.

بی تردید تامل بیشتر جامعه دانشگاهی ما به سبک زندگی امیر مومنان و ائمه اطهار به ویژه در این ایام می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه باشد.

بار دیگر ضمن آرزوی توفیق برای همه جوانان و دانشگاهیان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر، امیدوارم در این روزهای میهمانی خدا و به ویژه شبهای قدر بتوانیم در فهم و عمل به سیره مولایمان و در جهت ارتقای اخلاق فردی و اجتماعی کوشش داشته باشیم.

التماس دعا
حسن براتی