با ابلاغ بخشنامه ای از سوی دکتر طهرانچی

جزئیات برگزاری کلاس‌های آموزشی مجازی آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

۰۲ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۳:۳۹ کد : ۵۵۴ خبر تصویری اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
جزئیات برگزاری کلاس‌های آموزشی مجازی آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه ای جزئیات برگزاری کلاس‌های آموزشی مجازی آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی مطابق با تقویم و برنامه آموزشی و درسی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه ای به رؤسای دانشگاه های آزاد اسلامی استانی و واحدهای ویژه جزئیات برگزاری کلاس‌های آموزشی مجازی آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ کرد.

دکتر طهرانچی در این بخشنامه ضمن تبریک سال نو تأکید کرده تمام واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه موظف به برگزاری کلاسهای آموزشی غیرحضوری برخط مطابق تقویم و برنامه آموزشی و درسی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ هستند و به این منظور مسئولین تمام واحدها و مراکز دانشگاه موظف اند به تمام اساتید به منظور برگزاری کلاس غیرحضوری برخط و دانشجویان جهت حضور در کلاس یاد شده اطلاع رسانی کنند.

براساس بندهای این بخشنامه برگزاری کلاسها به صورت غیربرخط قابل قبول نیست. همچنین برگزاری کلاسها به صورت غیرحضوری برخط از تاریخ ۵ لغایت ۱۵ فروردین سال ۱۳۹۹ بوده و اساتید می توانند طبق برنامه زمانبندی قبلی کلاس (براساس برنامه ریزی درسی نیمسال دوم) نسبت به برگزاری کلاسهای جبرانی خود اقدام کنند.

در این بخشنامه آمده است هماهنگی برگزاری کلاسهای جبرانی توسط حوزه آموزشی واحدها صورت می گیرد و در زمانهای برگزاری جبرانی، پشتیبان های واحد باید متناسب با تعداد کلاس جبرانی پاسخگوی تماسهای دانشجویان و اساتید باشند تا مسائل آنها را مرتفع نمایند.

براساس بندهای این بخشنامه تمامی اساتید گرامی حضور و غیاب خواهند شد و مسئولیت عدم برگزاری کلاس های مجازی به عهده اساتید محترم خواهد بود و از ۱۶ فروردین ۹۹ تا اطلاع ثانوی کلیه کلاس‌‌ها به صورت مجازی و با حضور و غیاب اساتید و دانشجوها تشکیل می‌گردد.

همچنین وضعیت امتحانات و دروس عملی بعد از تعطیلات نوروز مشخص می‌گردد و در صورت هرگونه تغییر متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.