تیم بسکتبال خوزستان قهرمان مسابقات دانشجویان کشور شد

۱۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۱ کد : ۵۱۲ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
تیم بسکتبال خوزستان قهرمان مسابقات دانشجویان کشور شد

تیم بسکتبال پسران خوزستان در رقابت های قهرمانی بسکتبال سراسری قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با پیروزی در مقابل تیم قزوین به مقام قهرمانی رسید.

در این دوره از مسابقات که در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد تیم تهران شمال هم با پیروزی در مقابل تیم همدان به مقام سوم دست یافت.

همچنین در مراسم اختتامیه این مسابقات از سالار منجی بازیکن تیم خوزستان به عنوان با ارزش ترین و فنی ترین بازیکن رقابت ها تجلیل و کاپ اخلاق این مسابقات به تیم همدان اهدا شد.

۱۴۰ ورزشکار از سمنان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، یزد، سیستان و بلوچستان‌، تهران‌، همدان، قزوین‌ و علوم تحقیقات تهران با ۹ تیم در قالب دو گروه از روز شنبه  تا امروز پنجشنبه ۱۵ آذرماه در سالن ورزشی شیخ شوشتری(ره) دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به رقابت پرداختند.