اعلام نتایج دومین روز مسابقات سراسری بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه‌ آزاد اسلامی

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۴ کد : ۵۰۸ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
اعلام نتایج دومین روز مسابقات سراسری بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه‌ آزاد اسلامی

دومین روز از مسابقات بسکتبال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی بمناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو یادواره شهدای مدافع حرم شوشتر به پایان رسید و نتایج ۴ دیدار برگزار شده مشخص و اعلام شد.

به گزارش خبرنگار آنا، مسابقات بسکتبال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌ آزاد اسلامی به میزبانی واحد شوشتراز روز شنبه در این شهر در جریان است که در دومین روز از برگزاری این مسابقات، چهار دیدار برگزار شد و نتایج مشخص شد.

در بازی نخست امروز دو تیم بسکتبال قزوین و یزد به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان این بازی را تیم قزوین با نتیجه ۷۳ بر ۵۰ برد.

همچنین در دومین دیدار این مسابقات در گروه B رقابتها، تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با حساب ۵۶ بر ۳۸ از سد حریف خود تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گذشت.

در گروه A مسابقات، دیدار بین تیم‌های بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال و علوم تحقیقات تهران در پایان بازی با حساب ۶۵ بر ۶۱ به سود تیم تهران شمال به پایان رسید و همچنین در ادامه رقابتها در همین گروه مسابقه بین دو تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان  و چهارمحال و بختیاری برگزار شد که بازی با نتیجه ۷۵ بر ۶۳ به سود تیم همدان خاتمه یافت.

مسابقات بسکتبال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌ آزاد اسلامی طی روزهای ۹ الی ۱۵ آذرماه جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتردر جریان است.

۹ تیم دانشگاه آزاد اسلامی سمنان، چهارمحال و بختیاری، قزوین، تهران شمال، علوم و تحقیقات تهران، سیستان و بلوچستان، خوزستان، یزد و همدان تیم‌هایی هستند که در این مسابقات با یکدیگر رقابت خواهند کرد.