آغاز رقابت بلند قامتان کشور از امروز شنبه در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۹ کد : ۵۰۷ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
آغاز رقابت بلند قامتان کشور از امروز شنبه در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

مسابقات سراسری دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی بمناسبت 16 آذر روز دانشجو یادواره شهدای مدافع حرم شهرستان شوشتر در بخش بسکتبال برادران از امروز 9 آذرماه به میزبانی واحد شوشتر آغاز شد.

در این مسابقات که در سالن ورزشی شیخ شوشتری(ره) دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار می شود، 9 تیم حاضر در2 گروه با هم به رقابت می‌پردازند.

بر اساس برنامه، در نخستین روز مسابقات تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که در گروه یک مسابقات حضور دارد، از ساعت 14 امروز برابر دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان رفتند.

همچنین درادامه بازیهای امروز چهارمحال و بختیاری با تهران شمال، خوزستان با قزوین، سمنان با یزد و فردا یکشنبه قزوین با یزد، خوزستان با سمنان، علوم تحقیقات تهران با تهران شمال، همدان با چهارمحال و بختیاری مصاف می دهند.