برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۰۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۲ کد : ۵۰۶ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان ممتاز ملی و بین المللی در مسجد باقرالعلوم(ع)  دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر امروز میزبان برگزاری محفل انس با قرآن کریم و جاری شدن طنین نوای روحنواز کلام وحی با صوت خوش قاریان ممتاز ملی و بین المللی بود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با حضور در این مراسم روحبخش گفت: یکی از اصول قرآن تاکید بر قرائت آن است و لازم است همه افراد با توجه به زندگی و حجم مشغله و کار خود، در قرائت قرآن کوشا باشند.

دکتر محمدحسین پورمحمدی ادامه داد: توسعه و ترویج قرآن در جامعه، رشد و تعالی معرفت دینی در پرتو انس با قرآن کریم، ترویج فرهنگ قرآن خوانی و قرائت قرآن، معطر کردن فضای جامعه به نور تلاوت قرآن و ترویج هنر تلاوت قرآن، از اهداف برپایی محافل انس با قرآن عنوان کرد.

وی در پایان تأکید کرد: انس با قرآن راه رسیدن به تکامل و سعادت است. انس با قرآن کریم حلال مشکلات بشریت است.

در ادامه مراسم محمد بهرامی، قاری روشندل کشورمان از استان لرستان که رتبه اول دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن روشندلان جهان اسلام را دریافت کرده بود و سابقه تلاوت در محضر رهبر انقلاب را دارند آیاتی را با کمک قرآن بریلی که در دست داشت، تلاوت کرد که باعث به وجدآمدن حضار در جلسه نیز شد.