محکومیت اغتشاش‌های اخیر توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۳ کد : ۵۰۴ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

هیئت‌رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر همراه با مردم ولایت مدار و همیشه در صحنه، ساختارشکنی و تخریب اموال عمومی در حوادث اخیر توسط معترضان و اغتشاش‌گران را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار آنا، در این راهپیمایی جمع کثیری از مردم شوشتر در محکومیت اقدامات هنجارشکنانه‌ی تعدادی اغتشاشگر که پس از افزایش قیمت بنزین اقدام به تخریب اموال عمومی کرده بودند، راهپیمایی کردند.

در این راهپیمایی باشکوه که از چهارراه امام خمینی(ره) تا مسجد جامع شهرستان برگزار شد، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر نیز همراه با سایر اقشار مردم، شرکت کرده و حضوری پررنگ داشتند.

شایان ذکر است؛ شرکت‌کنندگان در این مراسم با نمایش پلاکاردهایی، حمایت خود از مقام معظم رهبری و اتحاد و همبستگی ملت را به نمایش گذاشتند.