از سوی دکتر مشکینی اعلام شد

جزئیات پرداخت وام شهریه از منابع صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۷ کد : ۵۰۲ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
جزئیات پرداخت وام شهریه از منابع صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی طی دستورالعملی جزییات پرداخت وام شهریه از منابع صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل «اعلام شروع ثبت‌نام از متقاضیان تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

دکتر مشکینی در این دستورالعمل تأکید کرده است: با توجه به بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم درخصوص ثبت نام و پرداخت تسهیلات شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 و به منظور اعطای تسهیلات بلندمدت با بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل به دانشجویان غیر شاغل، لازم است تمام شعب صندوق رفاه واحدها و مراکز آموزشی و آموزشکده های فنی و حرفه ای سما ضمن رعایت تمام قوانین، ضوابط و مقررات داخلی برابر مفاد بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، نسبت به اطلاع‌رسانی کامل و جامع در سایت و محوطه های دانشگاه جهت متقاضیان اقدام کنند.

براساس بندهای این دستورالعمل؛ با توجه به اتصال سامانه تبادل اطلاعات وزارت علوم با سامانه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، امکان ثبت‌نام دانشجویان از تاریخ 25 آبان 98 میسر شده است. همچنین با توجه به تغییرات صورت‌‎پذیرفته در سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ثبت‌نام جهت تسهیلات صرفاً از طریق ثبت درخواست تسهیلات توسط دانشجو و پرتال آن صندوق به نشانی http://bp.swf.ir و با ثبت جدید مبالغ تسهیلات صورت می‌گیرد.