بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت روز ۱۳ آبان

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۱ کد : ۵۰۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت روز ۱۳ آبان

دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با صدور بیانیه ای عموم مردم را به شرکت در راهپیمایی 13 آبان دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، در بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت روز 13 آبان، آمده است:

روز 13 آبان که در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان «روز مبارزه با استکبار جهانی» نام‌گذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر کشورمان است و به همین دلیل این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ایران به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسیده است.

تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، به شهادت رساندن دانش آموزان در دانشگاه تهران در 13 آبان 1357 که روز دانش‌آموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 عنوان این سه واقعه تاریخی است که نمی‌توان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر داده‌اند.

13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، روز حوادث بزرگ بر پیشانی تقویم انقلاب و روز سرنوشت ساز انقلاب اسلامی است.

دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر، ضمن دعوت از آحاد و اقشار مختلف مردم، به‌ ویژه دانشگاهیان و دانشجویان جهت شرکت در راهپیمایی عظیم یوم الله 13 آبان برای میثاق با آرمان های امام راحل و ولی امر مسلمین، حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) و اعلام  نفرت و انزجار از استکبار،  اعلام می دارد که با حضور گسترده و  فریاد مرگ بر استکبار، عزم راسخ ملت ایران را برای نابودی دشمنان قسم خورده و دفاع از ارزش های والای اسلام و انقلاب نشان خواهیم داد.