پایان مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد خوزستان با قهرمانی واحد اهواز

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۵ کد : ۴۹۴ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
پایان مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد خوزستان با قهرمانی واحد اهواز

مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان  با حضور هفت تیم از واحدهای استان  پس از پنج روز رقابت در شوشتر، با قهرمانی تیم فوتسال واحد اهواز به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار آنا، در آیین پایانی این دوره از مسابقات دکتر بابک داوودی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در سخنانی از تلاش ها و زحمات تمام دست اندرکاران در تمام مراحل از جمله در زمینه برنامه ریزی، تدارکات و پشتیبانی بخش های مختلف واحد شوشتر تقدیر و تشکر کرد.

داوودی در ادامه سطح کیفی مسابقات را به لحاظ فنی بسیار مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: با وجود برخورداری تیم‌ها از نیروهای جوان و خوش تکنیک که موجب ارتقای سطح کیفی مسابقات شده، امیدواریم شاهد حضور حداکثری همکاران علاقه مند و مستعد در این مسابقات باشیم.

وی همچنین در تشریح روند برگزاری این مسابقات، به تقسیم این هفت تیم در دو گروه A و اشاره کرد و گفت: طی رقابت‌هایی که در این دو گروه صورت گرفت چهار تیم واحد شادگان، واحد شوشتر، واحد اهواز و واحد امیدیه موفق به صعود شده و در ادامه این رقابت ها بین این چهار تیم، تیم فوتسال واحد اهواز با شکست تیم واحد شادگان عنوان مقام قهرمانی را از آن خود کرد.