پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد شوشتر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۱ کد : ۴۸۹ اخبار دانشگاه تیکر
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد شوشتر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر  در پیامی آغاز سال تحصیلی را به اساتید، دانشجویان و کارکنان تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار آنا، متن پیام بدین شرح است:

در آستانه بهار علم ودانش وشروع فصلی دیگر از علم آموزی وپویایی وپژوهشگری آغاز سال جدید تحصیلی را به تمامی دانشگاهیان علی الخصوص دانشجویان ورودی جدید تبریک وخیرمقدم عرض می نماییم.

تقارن شروع سال تحصیلی با هفته شکوهمند دفاع مقدس تقارنی نیکوست که فضای دانشگاه را به یاد و خاطره شهیدان، متبرک ساخته است و امید است این تقارن مبارک، سرآغازی بر یک حرکت پرشتاب علمی و شکوفائی کشور عزیزمان باشد.

امید است با همت وتلاش کلیه اساتید وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر بتوانیم گامهای مهمی در جهت رشد وشکوفایی میهن اسلامی خود برداشته وبا ایمان وپشتکار خود در ایجاد بستری مناسب جهت بالندگی استعدادهای شما دانشجویان پر تلاش ایران اسلامی همواره کوشا باشیم.

از درگاه خداوند متعال برای کلیه اعضاء محترم هیات علمی و کارکنان زحمتکش دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر آرزوی موفقیت و برای دانشجویان عزیز عزت وسربلندی وطی مدارج بالاتر علمی را خواستارم.

محمدحسین پورمحمدی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر