منصوری فر خبر داد؛

ثبت‌نام حضوری متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۳ کد : ۴۸۷ خبر تصویری اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
ثبت‌نام حضوری متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از امکان ثبت‌نام حضوری متقاضیان ادامه تحصیل در این دانشگاه خبر داد.

محمد منصوری فر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی شوشتر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا  اظهار کرد: همه متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر که تاکنون نتوانسته اند در سایت www.azmoon.org  در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی ثبت‌نام کنند می‌توانند از تاریخ یکم تا ششم مهرماه ۹۸ با مراجعه حضوری به ستاد ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر ثبت‌نام خود را انجام دهند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی شوشتر تأکید کرد: متقاضیان از یکم تا ششم مهر‌ماه فرصت دارند برای ثبت‌نام در رشته های تحصیلی این واحد دانشگاهی بر اساس سوابق تحصیلی(بدون کنکور) به دانشگاه آزاد شوشتر مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تحویل مدارک تحصیلی پس از دریافت سند پذیرش اقدام کنند.

به گزارش آنا، متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09904001247 تماس حاصل کنند.