اطلاعیه شماره ۲ ستاد ثبت‌نام دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۵ کد : ۴۸۴ خبر تصویری اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
اطلاعیه شماره ۲ ستاد ثبت‌نام دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود

نحوه ثبت نام داوطلبان جدید الورود به این صورت است که در پورتال دانشگاه واحد شوشتر، قسمت خدمات فناوری اطلاعات، بخش سامانه جامع آموزش از طریق لینک اطلاع رسانی، بخشی از ثبت نام خود را انجام دهند، سپس با در دست داشتن اصل مدارک و کپی آنها به دانشگاه واحد شوشتر مراجعه و ثبت نام خود را تکمیل کنند.

داوطلبانی که در سایت  www.azmoon.org ثبت نام نموده اند می توانند با مراجعه به پورتال دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، بخش سامانه جامع آموزش مدارک خود را که شامل شناسنامه، کارت ملی، عکس، مدرک تحصیلی و یا گواهی موقت است، آپلود کنند.

داوطلبان بعد از این که بخشی از ثبت نام خود را به صورت الکترونیکی انجام دادند، برای تکمیل ثبت نام باید با در دست داشتن اصل شناسنامه، کارت ملی، عکس، مدرک تحصیلی و یا گواهی موقت و همچنین کپی مدارک ذکر شده به دانشگاه آزاد واحد شوشتر، ستاد ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مراجعه نمایند