پنجم مرداد؛ آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۳ کد : ۴۷۳ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
پنجم مرداد؛ آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی شنبه پنجم مردادماه به پایان می‌رسد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی که در سال ۹۸ و در آزمون این مقطع که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شده، شرکت کرده‌اند، می‌توانند تا ساعت ۲۴ فردا (شنبه ۵ مردادماه) با مراجعه به سامانه www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی ارشد که مطابق کارنامه صادره توسط سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند با استفاده از کد دسترسی هفت رقمی مندرج در کارنامه سازمان سنجش، کد ملی و تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته از سامانه فوق، نسبت به ثبت رشته/محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

هر داوطلب می‌تواند متناسب با کد رشته امتحانی خود در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته، حداکثر تا ۱۰۰ کد رشته/محل را در فرم انتخاب رشته ثبت کند. داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اول، در کد رشته امتحانی دوم نیز ثبت‌نام و در آزمون شرکت کرده‌اند، می‌­توانند رشته/محل‌های متناسب با کد رشته امتحانی دوم خود را براساس اولویت موردنظر در میان ۱۰۰ رشته/ محل انتخابی درج کنند.

به داوطلبان اکیداً توصیه می‌­شود قبل از تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته، نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنما اقدام کنند.