بازدید معاون دانشگاه آزاد اسلامی از بیمارستان دامپزشکی واحد شوشتر

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۷ کد : ۴۶۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات، فضاهای کارگاهی و بیمارستان دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شوشتر، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه از امکانات و فضاهای کارگاهی، آزمایشگاهی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید از دانشکده و بیمارستان دامپزشکی واحد شوشتر گفت: این مجموعه از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند دانشجویان فاضلی را تربیت کند.

وی با یادآوری بازدید انجام شده از مجموعه دامپزشکی بیان کرد: این مجموعه با امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و سطح دانش استادان از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است و ظرفیت پاسخگویی و برآوردن نیاز کل خوزستان را داراست و می‌تواند درمان جامعه دامی استان را زیر پوشش قرار دهد.

به گزارش آنا، گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر پیش از این در بحران سیل منطقه سیل‌زده شعیبیه با حضور به‌موقع در روستاها از بروز حادثه و تلفات دامی جلوگیری کردند.