نشست شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۹ کد : ۴۴۸ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
نخستین نشست شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تبیین سیاست‌های فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی، نخستین نشست شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای مراکز استان ها، واحدهای جامع و روسای شورای تخصصی فرهنگی استان ها در سال 1398 با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی برگزار شد.

تبیین سیاست های فرهنگی دانشگاه در سال جاری، ارایه گزارش برنامه های شاخص پیش بینی شده در واحدها، برگزاری برنامه آموزشی و توانمندسازی معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدها و همچنین تبیین برنامه های اردویی تابستان 98 از اهداف این نشست بود.

بررسی آیین نامه ایمنی دانشجویی، بررسی ساختار سازمانی معاونت فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین برنامه ریزی برای بهره مندی حداکثری دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی از فضائل ماه مبارک رمضان، از دیگر مواردی بود که در نشست شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای مراکز استان ها، واحدهای جامع و روسای شورای تخصصی فرهنگی استان ها در سال 1398 مطرح شد.