برگزاری اختتامیه هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد شوشتر

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۳ کد : ۴۴۷ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

اختتامیه هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولین پژوهشکده قرآن و عترت، فعالین حوزه قرآنی و جمعی از کارکنان و دانشجویان سراسر کشور به میزبانی واحد شوشتر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، در ابتدای مراسم رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر اظهار داشت: خوشبختانه در واحد شوشتر فعالیت های بسیار خوبی در بخش فرهنگی آغاز گردیده است و انتظار می رود با وجود فضا و امکانات این واحد دانشگاهی چارت مناسبی برای کانون قرآن و عترت در نظر گرفته شود چرا که این فعالیتهای قرآنی متمرکز نیست و بصورت پراکنده توسط سازمان ها و نهادهای مختلف انجام می شود و دانشگاه آزاد اسلامی می تواند در محوریت فعالیت های این حوزه قرار گیرد.

محمدحسین پورمحمدی عنوان کرد: نیاز است پژوهشکده های قرآنی در مراکز استان برنامه ریزی های مدون دراختیار واحدها قرار دهند و به شکلی سازماندهی شده این برنامه ها تداوم یابد.

پورمحمدی بیان داشت: در بحث بودجه باید گفت بودجه ای  برای کانون های قرآن و عترت در نظر گرفته شود. همچنین نشست های تخصصی در حوزه های مختلف قرآنی برگزار شود.

وی افزود: ارائه خدمات و آموزش های قرآنی نباید فقط در محدوده واحد دانشگاه باشد و با ایجاد تفاهم نامه بین ادارات ارشاد و تبلیغات اسلامی و برگزاری کلاس های رایگان با بودجه های جذب شده باید از اهم برنامه ها و اهداف کانون قرآن و عترت باشد.

در این برنامه همچنین مدیرکل فعالیت های قرآن و عترت ابتدا بیانیه دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی را قرائت نموده و خاطرنشان کرد: همزمان با ابلاغ آیین نامه قرآن و عترت به کلیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام آغاز گردیده و مسابقات شامل سه مرحله واحدی، استانی و کشوری برگزار شد.در مرحله واحد ۵۰۰۰نفر، استانی ۳۰۰۰نفر و در نهایت در مرحله کشوری ۱۵۷ نفر در حوزه های مختلف تحقیق، ترتیل، حفظ ۵جزء ، جزء۳۰ و اذان به رقابت پرداخته و رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

دکتر رستمی بیان داشت: قرآن کتاب زندگی است و در آن سبک زندگی انسانها تدوین شده است. عزیزان و اساتیدی که در حوزه قرآن فعالیت می کنند باید به تفسیر و تحلیل آیات قرآن پرداخته و به مخاطبین، دانشجویان و مردم انتقال دهند.

رستمی اذعان داشت: ما باید وظایفمان را نسبت به قرآن انجام دهیم قرآن کتاب مهربانی ها و صلح است و جوان ها بدانند قرآن به دنبال دستگیری ها و یاری رساندن است.

وی با بیان اینکه در قرآن ۶۰بار صفت الرحمان الرحیم تکرار شده و دلالت بر بخشش و مهربانی خداوند دارد اظهار داشت: ما باید در کنار استفاده از زیبایی های دنیا در برداشت خوبیها و حسنات برای آخرت باشیم که قرآن کریم تمام این درسها و راهکارها را به ما می آموزد

وی افزود: ارزش ماه مبارک رمضان به نزول قرآن است. پس ما باید اول بخاطر خودمان با قرآن آشنا باشیم و موظفیم آموزه های آن را به دیگران منتقل کنیم.

رستمی در پایان ضمن تشکر از کلیه مدیران، دبیران استان ها و معاونین فرهنگی در کانون قرآن و عترت و واحدهای دانشگاهی سراسر کشور وکارکنان واحدها صمیمانه تشکر کرده و همچنین از تلاش های رییس دانشگاه و معاون فرهنگی و دانشجویی واحد شوشتر در برگزاری این اختتامیه قدردانی نمود.

در پایان مراسم با اعلام نفرات برگزیده در رشته های قرآنی از نفرات اول تا سوم با اهدای جوایز و لوح سپاس تقدیر شد