برگزاری جلسه شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در واحد شوشتر

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۹ کد : ۴۴۶ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

جلسه شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با حضور دکتر طالب تاش رئیس پژوهشکده قرآن و عترت و دکتر رستمی مدیرکل فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر شهرویی رییس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و معاونین فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاهی استان در واحد شوشتر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر موسی شهریاری با اشاره به اینکه این جلسه با محوریت بحث و تبادل نظر پیرامون منشور گام دوم انقلاب برگزار گردید خاطرنشان کرد: واحدهای دانشگاهی مکلف شدند که پیشنهادات خود را در خصوص عملیاتی نمودن منشور گام دوم انقلاب ارائه نمایند.

رییس شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی استان خوزستان در ادامه بیان کرد مقرر گردید واحدهای دانشگاهی استان تمام فعالیتهای خود در سال 98 را با محوریت گام دوم انقلاب طراحی و برنامه ریزی نمایند.

وی اظهار داشت: هدف کلان ما در سیاست گذاری فرهنگی ایجاد بستر و زمینه سازی برای حضور حداکثری جامعه دانشگاهی در فعالیتهای فرهنگی است.

همچنین وی اشاره داشت ما در صدد ایجاد اتاق فکر فرهنگی با حضور اساتید و صاحبنظران فرهنگی هستیم و تاکید نمود که در شوراهای فرهنگی واحدهای دانشگاهی از ظرفیت و توانمندی آنها در طراحی و برنامه ریزی فعالیتها استفاده شود.