دهیار روستای دوهول عنوان کرد:

رضایت سیل‌زدگان از خدمات قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۹ کد : ۴۴۵ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

مردم سیل‌زده روستای دوهول در استان خوزستان از خدمات قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان به سیل‌زدگان قدردانی، تشکر و ابراز رضایت کردند.

دهیار روستای دوهول در گفتگو با خبرنگار آنا با قدردانی و تشکر از خدمات قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بیش از انتظار و توقع به مردم این روستا خدمت کرد و همچنان در کنار مردم است.

فرج‌الله چعب با ابراز رضایت از عملکرد قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان از اعزام ادوات پاکسازی، واکسیناسیون و درمان دام‌ها، گندزدایی، سم‌پاشی منطقه و حضور نیروهای جهادی در روستا ابراز خرسندی کرد و گفت: قطعاً مردم این روستا از این خدمات رضایت کامل دارند.

به گزارش آنا، بنابر گفته مسئولان شورای روستای دوهول، این روستا سه متر و به طور کامل به زیر آب رفته بود و تمام ساکنان این منطقه منازل خود را در سیلاب ترک کردند که  پس از فروکش‌کردن آب و بازگشت اهالی روستا به خانه‌های خود، کار پاکسازی و آماده‌کردن منطقه برای زندگی دوباره توسط نیروهای جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در حال انجام است و این مشارکت امیدی دوباره در دل مردم برای ادامه‌دادن به زندگی به‌وجود آورد.