طبخ ۶هزار پرس غذا در هر وعده در دانشگاه آزاد شوشتر برای مناطق سیل زده شعیبیه

۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۴ کد : ۴۳۳ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
تعداد بازدید:۲۰۷
طبخ ۶هزار پرس غذا در هر وعده در دانشگاه آزاد شوشتر برای مناطق سیل زده شعیبیه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از طبخ غذا جهت سیل زدگان شعیبیه در آشپزخانه مجهز این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر محمدحسین پورمحمدی  با اشاره به اینکه در هر وعده غذایی 6 هزار پرس غذا برای مردم مناطق سیل زده شعیبیه طبخ می شود گفت: روزانه 18 هزار پرس غذا شامل صبحانه، ناهار و شام در آشپزخانه مجهز این واحد دانشگاهی طبخ و توزیع می شود.

وی افزود:  یکی از مهمترین، سخت ترین و حساس ترین بخش هایی که در بحران سیل  مورد توجه قرار دارد، موضوع تغذیه و تدارکات است که خداروشکر  به خوبی مورد اهتمام دست اندرکاران قرار گرفته است.

وی تصریح کرد:  نحوه ارسال تدارکات، تهیه مواد اولیه، نظارت، بهداشت، طبخ  و ... فرآیندی زمان بر و حساس به حساب می آید که توسطی تیمی مجرب و بر اساس نظرات کارشناسی تهیه و اجرایی می شود.

دکتر پورمحمدی در ادامه افزود: قابلیت پخت ۱۰ هزار پرس غذا در هر وعده در آشپزخانه این واحد دانشگاهی وجود دارد که در حال حاضر 6 هزار پرس در هر وعده تهیه و توزیع شد.


( ۲ )

نظر شما :