بسیج امکانات دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برای کمک به سیل زدگان شعیبیه

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۲ کد : ۴۳۲ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از بسیج امکانات این مجموعه برای خدمت رسانی به سیل زدگان بخش شعیبیه این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر محمد حسین پورمحمدی در این خصوص گفت: طی بازدیدی که از بخش شعیبیه داشتیم و نیازسنجی لازم را انجام دادیم، برخی اقداماتی که با توجه به ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر می توانستیم در خدمت مردم شعیبیه به کار گیریم، برنامه ریزی کردیم.

وی اظهار کرد: آشپزخانه دانشگاه و پخت غذا به تعداد نیاز به صورت روزانه و همچنین ارسال به شعیبیه از تصمیماتی بوده که اتخاذ کردیم و با هماهنگی با فرمانداری شهرستان و سایر ارگان های مسئول قرار است این کار تا عادی شدن شرایط استمرار داشته باشد.

وی با اشاره به بررسی های تخصصی شرایط سیلاب و منطقه شعیبیه خاطرنشان ساخت: طبق کنکاش صورت گرفته تعدادی از اساتید برجسته دانشگاه را برای بررسی علمی شرایط و وضعیت شعیبیه به منطقه ارسال خواهیم کرد تا بتوان تجاربی را از شرایط کنونی ثبت و برای کاهش خطرات احتمالی در آینده اعمال لازم را صورت داد.

دکتر پورمحمدی در رابطه با دیگر تصمیمی که برای سیل زدگان شعیبیه گرفته شده اذعان کرد: با توجه به شرایط سخت منطقه و عقب ماندن دانش آموزان پشت کنکوری بنا شد، این عزیزان را در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر و با شرایط مناسب اسکان داده و همچنین اساتید مان با برگزاری کلاس های مورد نیاز و فوق برنامه به رفع اشکال دروس کنکوری شان بپردازیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که شرایط مردم سیلزده شعیبیه هرچه سریعتر به حالت عادی برگردد.