گام های بهار و آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در میزبانی از میهمانان نوروزی

۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۷ کد : ۴۳۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
گام های بهار و آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در میزبانی از میهمانان نوروزی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از آمادگی کامل برای راه‌اندازی ستاد اسکان نوروزی خبر داد و گفت: این واحد دانشگاهی به منظور رفاه بیشتر و مناسب ترهمکاران در ایام نوروز اقدام به تجهیز هرچه بیشتر و مطلوب تر امکانات رفاهی نموده و در این زمینه از همه امکانات موجود خود استفاده خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر محمدحسین پورمحمدی در جلسه ستاد اسکان میهمانان نوروزی با بیان نزدیک شدن به روزهای پایانی سال اظهار کرد: ستاد اسکان باید با درنظرگرفتن آمار پذیرش سال‌های گذشته، امکانات لازم را فراهم کند و با دقت بیشتر سعی کند تا شرایط لازم را در زمینه رضایت همکاران و خانواده‌هایشان به‌خوبی فراهم کند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستان شوشتر جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری زیادی را در خود جای داده، این منطقه هرساله شاهد میهمانان زیادی در ایام نوروز است.
وی با تاکید بر تکریم میهمانان نوروزی بیان کرد: تکریم میهمانان نوروزی و فراهم‌کردن رفاه همکاران دانشگاهی از سراسر کشور باید به بهترین نحو صورت گیرد و امیدواریم امسال نیز همانند سالهای گذشته میزبان خوبی برای میهمانان نوروزی باشیم.