دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد با سالمندان شوشتر+عکس

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۹ کد : ۴۲۹ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

دانشجویان کانون خیریه لبخند دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از سرای سالمندان شهرستان بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار آنا، جمعی از دانشجویان کانون خیریه لبخند دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در بازدیدی که از خانه سالمندان شوشتر داشتند از نزدیک با روحیه همنوعان و سالمندان آشنا شدند و جهت انجام فعالیت های نیکوکارانه در جمع پدران و مادران سالمندی بودند که سالهای خزان خود را دور از خانه و خانواده به سر می­برند و حسرت دیدار فرزند و آشنا برایشان آرزویی محال و دست نایافتنی شده است .

علیرضا زند مسئول کانون خیریه دانشجویی و هماهنگ کننده این بازدید گفت: وقتی قدم به خانه سالمندان می­‌گذاری، نگاه منتظر ساکنان پرمهرش از هر چیزی پر رنگتر می‌نماید و پشت چهره‌های پُرچین و پراحساس مادران مهربان و پدران دیروز کلمه‌ای جز تنهایی به چشم نمی‌آید.

با این توصیف مهمترین دستاورد ما از این بازدید دیدن چهره خندان و روحیه شاد سالمندانی بود که هنگام خروج از آسایشگاه در خاطرمان جاویدان باقی ماند و ایمان آوردیم آنچه تصمیم گرفتیم و آنچه عمل کردیم درست و بجا بوده است.
در پایان نیز دعای خیر و تشکر و قدردانی بی اندازه ی سالمندان، مسئولین و مدیر آسایشگاه بدرقه راهمان شد.