بازدید مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت های فرهنگی و دانشجویی واحد شوشتر

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۲ کد : ۴۲۸ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

دکتر رضا نصیری مدیر کل فرهنگی، اجتماعی دانشگاه آزاداسلامی با حضور در واحد شوشتر از امکانات و ظرفیت های فرهنگی، دانشجویی واحد بازدید نمود.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر نصیری با حضور در بین  بسیجیان واحد شوشتر جذب حداکثری دانشجویان را مهم دانسته و افزود: با روشهای جذاب همانند برگزاری اردوهای فرهنگی می توان آمار جذب و علاقمندی دانشجویان به مسائل فرهنگی و انقلابی را بالا برد و بسیج دانشجویی و هیات های مذهبی در این گام می توانند پیشگام باشند و با حذب حداکثری جوانان مستعد را به سمت حقیقت سوق دهند.

وی مسجد و اقامه نماز را شاخص و محوریت تمامی امور در دانشگاه اعلام نمود و افزود: محور فعالیتهای مذهبی و فرهنگی باید مسجد باشد و خوشبختانه معماری و مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر بگونه ای است که دسترسی تمامی دانشکده ها و دانشجویان به آن آسان می باشد و مسجد این واحد در مکان و موقعیت خوبی قرار گرفته است.

دکتر نصیری یکی از مهمترین اهداف دانشگاه را تربیت نیروی انقلابی برای اداره کشور دانست و اظهار کرد: دانشگاه علاوه بر تقویت بعد علمی، می بایست تربیت نیروی انقلابی متعهد و وفادار به آرمانهای مقدس جمهوری اسلامی برای برای آینده کشور را انجام دهند و رسالت بسیج، تشکل و هیئت ها در این گام بسیار موثر می باشد.

درپایان دکتر نصیری به همراه هیات همراه از امکانات فرهنگی  و دانشجویی واحد بازدید و با حضور در دفاتر بسیج دانشجویی، تشکلها و هیات های مذهبی از نزدیک با دانشجویان به گفتگو پرداخت.