اعزام ۶ کاروان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به اردوی راهیان نور

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۴۲۷ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

سیدرضا موسوی، دبیر ستاد راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  ازاعزام کاروان‌های راهیان‌نور دانشجویی با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های شهدای جنگ تحمیلی به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

وی با اشاره به اینکه کاروان‌های راهیان دانشجویی از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: در این دوره از اردوی راهیان‌نور۲۴۰  دانشجو در قالب 6 کاروان در دو بخش خواهران و برادران اعزام شدند.
وی آشنایی دانشجویان با فرهنگ ایثار و شهادت، دیدار از مناطق عملیاتی، ارتقای سطح معنوی، تجدید میثاق با شهدا وزنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آن‌ها و تکریم حماسه‌های رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس را از جمله اهداف این اردوی زیارتی و فرهنگی اعلام کرد.
موسوی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این اردو از مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس از جمله مناطق طلائیه، علقمه، دشت ذوالفقاری هویزه، برخی از یادمان‌ها و ... بازدید کردند.
وی در پایان ضمن تشکر از حمایت‌های دکتر پورمحمدی با بیان اینکه هماهنگی و هم‌صدایی کامل در بین مسولین دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر وجود دارد خاطرنشان کرد: خوشبختانه فعالیت بسیجیان این واحد دانشگاهی منجر شده که در بحث فرهنگی اردوهای جهادی، راهیان نور و یادواره شهدا همواره این دانشگاه سرآمد باشد و بسیج دانشجویی به‌ عنوان بازوی اجرایی فرهنگی در دانشگاه فعالیت می‌کند.