تأسیس رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

۳۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۷ کد : ۴۱۴ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر در رشته تحصیلی مددکاری اجتماعی  در مقطع کارشناسی پیوسته دانشجو جذب می‌کند.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر محمدحسین پورمحمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با اعلام این خبر گفت: برای نخستین بار این واحد دانشگاهی در رشته تحصیلی مددکاری اجتماعی در مقطع کارشناسی پیوسته در بهمن ماه سال جاری بدون آزمون و با در نظر گرفتن سوابق تحصیلی، دانشجو جذب می‌کند.

دکتر پورمحمدی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با برخورداری از زیرساخت‌های شایسته و درخور توجه، بستر مناسبی را برای توسعه رشته‌های تحصیلی فراهم کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر تلاش برای تکمیل بستر آموزشی و ایجاد مجموعه کاملی از رشته‌های کاربردی بر اساس نیاز مخاطبان در مقاطع مختلف از کاردانی تا دکتری را ازجمله اهداف این دانشگاه عنوان کرد و افزود: این واحد دانشگاهی در طی 3 دهه تلاش و سابقه درخشان خود در راه‌اندازی رشته‌های پرمخاطب و کاربردی موفق عمل کرده است.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با دارا بودن رشته‌های کاربردی در مجموعه‌های مختلف و همچنین امکانات آموزشی، پژوهشی و تسهیلات رفاهی نظیر وام‌های صندوق رفاه، تقسیط شهریه، خوابگاه‌های دانشجویی، استفاده رایگان اینترنت پرسرعت در کنار مجموعه کم‌نظیر کارگاهی، آزمایشگاهی، آموزشی و ورزشی پیشرفته به‌عنوان یک برند آموزشی در استان مطرح و فرصت بسیار خوبی را برای فرزندان این مرزوبوم و علاقه‌مندان به ادامه تحصیل فراهم کرده است.

لازم به ذکر است با توجه به آغاز ثبت‌نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی نیم سال دوم 98-97 این دانشگاه، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org  برای ثبت‌نام و تکمیل پرسشنامه‌های مربوطه اقدام کنند.