پورمحمدی:

فضای دانشگاه‌ها باید انقلابی باشد

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۷ کد : ۴۰۱ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر گفت: فضای دانشگاه‌ها باید انقلابی و ارزشی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شوشتر، محمدحسین پورمحمدی ظهر امروز در جلسه کارگروه آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: موضوع حجاب و عفاف در دانشگاه از وظایف شرعی همه دانشگاهیان و از سیاست‌های ابلاغی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است و باید در راستای ترویج و فرهنگسازی آن تلاش کنیم.

وی افزود: ترویج آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در جامعه دانشگاهی وظیفه دینی همگان است و به‌عنوان یک موضوع و الزام مهم فرهنگی، محدود به زمان خاص و فردی مشخص نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با بیان اینکه فضای دانشگاه‌ها باید انقلابی و ارزشی باشد، خاطرنشان کرد: برای ترویج مسئله آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری نیازمند عملکردهای کاربردی هستیم و برای ایجاد انگیزه در برقراری بهتر و مطلوب‌تر شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه باید از ظرفیت استادان، کارکنان و دانشجویان استفاده کرد.

دبیر کارگروه و معاون فرهنگی و دانشجویی واحد شوشتر نیز با بیان شرح وظایف هر یک از اعضا ایجاد زیرساخت‌ها و زمینه‌های مناسب برای تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف، ارائه طرح‌ها و ایده‌های نو در زمینه حجاب و عفاف و نشر آن در سطح جامعه، آموزش نیروهای متعهد و معتقد با هدف تأثیرگذاری در فضای مجازی و رسانه‌ای را از اهداف تشکیل جلسات این کارگروه برشمرد.

حجت‌الاسلام موسی شهریاری در این جلسه بر ضرورت اهتمام و حساسیت بیش از پیش‌دانشگاهیان نسبت به مقوله حجاب و عفاف با برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی عفاف و حجاب از دیدگاه قرآن و نهج‌البلاغه، نمایشگاه پوشش و حجاب، دعوت از استادان مجرب برای ارائه مشاوره‌های مذهبی در خوابگاه‌ها و اردوهای دانشجویی، برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی و پیامکی، توزیع کتاب با محتوای حجاب و ... تأکید کرد.