برگزاری جشنواره خیریه غذا در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۳ کد : ۳۸۵ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

جشنواره بزرگ خیریه غذا به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، مسول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر درباره این خبر گفت: این جشنواره با هدف کمک به خانواده های کم بضاعت در دانشگاه برگزار شد.

احمدرضا گیسویی افزود: برگزاری این جشنواره یک کار خداپسندانه و تبلوری از حضور زیبای دانشجویان و نشان دادن حس عاطفه و حساسیت آنها نسبت به مسائل اجتماعی پیرامون خود است که این موضوع خود فرهنگ انجام کار خیر و نیکوکاری را در بین جوانان باز می کند و امیدواریم که همه نسبت به برگزاری اینگونه برنامه ها مشارکت داشته باشند.

گیسویی با بیان این مهم که این جشنواره اهداف خیریه را دنبال می کند، تصریح کرد: در این مراسم غذاهای تهیه شده توسط دانشجویان در معرض فروش قرار گرفت و با استقبال بسیار خوبی از سوی دانشجویان، استادان و کارکنان واحد مواجه شد، سود حاصله از فروش این غذاها به نفع موسسه خیریه باران مهر شهرستان به صندوق این موسسه واریز خواهد شد.