معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر خبرداد:

برنامه های هفته پژوهش در واحد شوشتر تشریح شد

۱۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۲ کد : ۳۷۸ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از برگزاری چندین سخنرانی علمی و کارگاه آموزشی در هفته پژوهش خبرداد و گفت: از برگزیدگان علمی و پژوهشگران برتر واحد در این هفته تجلیل خواهد شد.

به گزارش  روابط عمومی واحد شوشتر، احمدرضا عمانی به تشریح برنامه های هفته پژوهش پرداخت و گفت: هفته پژوهش و فناوری از سال 1379 با هدف ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در بین مسئولین و پژوهشگران در سطح کشور برگزار می شود.

رئیس شورای تخصصی پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه 25 آذر توسط شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان روز پژوهش و فناوری نامگذاری شده است، گفت: هفته پژوهش و فناوری از 24  تا 28  آذرماه در سطح دانشگاههای استان برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: شناسایی توانمندی های پژوهش در سطح شهرستان ودانشگاه، شناسایی پژوهشگران و فناوران برتر، تجاری سازی یافته های پژوهش و فناوری و تبدیل علم به ثروت و همچنین ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها و موسسات علمی از اهداف برگزاری هفته پژوهش و فناوری است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر برگزاری جلسات متعدد کمیته علمی ستاد هفته پژوهش را یادآور شد و گفت: برگزاری سخنرانی های علمی، کارگاههای آموزشی، مسابقات علمی دانشجویی در دانشگاه و مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر از مهمترین برنامه های این هفته است.

عمانی تفاهم نامه همکاری با ادرات و نهادهای دولتی و خصوصی را یادآور شد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی  شوشتر ظرفیت های خوبی در اختیار دارد و باید از این ظرفیت ها برای کمک به توسعه شهرستان بهره برداری شود.