حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در راهپیمایی ۱۳ آبان+تصاویر

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۹ کد : ۳۷۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

رئیس دانشگاه، به همراه معاونین، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار آنا، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر همگام با آحاد مردم و سایر ارگان ها و نهادهای دولتی، در راهپیمایی یوم الله 13 آبان شرکت کردند و با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» و اعلام انزجار از استکبار جهانی و ایادی آنها، بار دیگر بر آزادی خواهی و حمایت خویش از کشورهای مظلوم منطقه تاکید کردند.

همچنین بسیجیان خوش ذوق پایگاه بسیج دانشجویی واحد شوشتر با همکاری حوزه فرهنگی واحد  به رسم هر سال  با  پرپایی ایستگاه صلواتی از مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شوشتر پذیرایی و صحنه جالبی را  در مسیر راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان ایجاد کردند.

۱۳ آبان سالروز ملی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، روز دانش آموز و تبعید امام راحل به ترکیه به خاطر اعتراض به مصوبه کاپیتولاسیون آمریکایی می باشد که به عنوان نماد استکبار ستیزی جمهوری اسلامی ایران در جهان معرفی شده است.

.